Аз няма как да ти се случа -
вървим във опаки посоки,
когато ти си в Андалусия,
аз още съм във село Божек.
Не ме кани, кафе си имам,
а нощем в къщи се прибирам.
Не си мисли, че се укривам,
приятелите ги подбирам.
Аз няма днес да ти се случа,
отново само преминавам.
Наздраве, моя кратка скука!
И не, за теб не съжалявам...
© Геновева Симеонова Всички права запазени