28 abr 2020, 16:40

Аз няма как да ти се случа 

  Poesía » Otra
450 2 4

Аз няма как да ти се случа -

вървим във опаки посоки,

когато ти си в Андалусия,

аз още съм във село Божек.

Не ме кани, кафе си имам,

а нощем в къщи се прибирам.

Не си мисли, че се укривам,

приятелите ги подбирам.

Аз няма днес да ти се случа,

отново само преминавам.

Наздраве, моя кратка скука!

И не, за теб не съжалявам...

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??