21 февр. 2013 г., 09:23

* * * 

  Поэзия
355 0 0

любовта изтича покрай пръстите ти,

времето минава покрай теб,

животът ти се изтича -

сякаш гледаш безучасно отстрани,

усмивката ти струва много,

смелостта ти струва всичко,

но щом ги предаваш -

губиш докрай -

и мен,

и шанса,

и себе си

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??