любовта изтича покрай пръстите ти,
времето минава покрай теб,
животът ти се изтича -
сякаш гледаш безучасно отстрани,
усмивката ти струва много,
смелостта ти струва всичко,
но щом ги предаваш -
губиш докрай -
и мен,
и шанса,
и себе си
© Мария Всички права запазени