21 feb 2013, 9:23

* * * 

  Poesía
342 0 0

любовта изтича покрай пръстите ти,

времето минава покрай теб,

животът ти се изтича -

сякаш гледаш безучасно отстрани,

усмивката ти струва много,

смелостта ти струва всичко,

но щом ги предаваш -

губиш докрай -

и мен,

и шанса,

и себе си

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??