Несподелени надежди и изгорени мечти -
същността на човека е провала, нали?!
Неказани думи и пропилени съдби,
колко много от тези с изморени очи...
И сърцето, копнежът се давят в сълзи,
не бушува искрица, закърняват мечти.
Колко много от тези с изморени очи...
Колко много са хората с празни души!
И провал след провала зад усмивката скри,
и прикритата рана не заздравява, кърви...
Безнадеждни са тези с обгорени криле,
непосилни да литнат без душа, без сърце.
Всеки мисли, че тези, с изцедени лица,
не плачат и със себе си водят борба.
Те са долу без памет, навели глава
и живота си мразят - виновник за това...
...
Безнадеждният паднал, проронил сълза,
непосилен да каже, че не издържа така.
Скрил чувствата си надълбоко от света.
Покаже ли слабост, се срива представата.
© Симона Все права защищены