24 сент. 2008 г., 12:05

Безсмислие 

  Поэзия » Другая
650 0 0

И с викове не ще обърна буквалното безсмислие
на всяка крачка кал, със смях омесена.
Нима не е достатъчно нападащото мислене,
за да извикат в мене страхове унесени?

А бяха бели цветове, разцъфнали горещи, парещи
и бяха истини, оплетени умело в слънчев прах...
Но няма вечни заклинания; треперещи
сега, единствено кървящи стихове горят.

01.08.08

© Люба Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??