2 янв. 2007 г., 16:37

Блян 

  Поэзия
1062 1 14
Несъвършен. Несбъднат. И далечен.
Невидимо присъстващ в моя ден.
Недостижим. Недосънуван. Вечен.
И като айсберг ледено студен.

Първичен. Нежен. Шеметно опасен.
Жадуван. Дълго чакан. И мечтан.
Измислен. Нецелунат. И прекрасен.
За мен ще си останеш само блян.

© Нели Вангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??