2 ene 2007, 16:37

Блян 

  Poesía
1063 1 14
Несъвършен. Несбъднат. И далечен.
Невидимо присъстващ в моя ден.
Недостижим. Недосънуван. Вечен.
И като айсберг ледено студен.

Първичен. Нежен. Шеметно опасен.
Жадуван. Дълго чакан. И мечтан.
Измислен. Нецелунат. И прекрасен.
За мен ще си останеш само блян.

© Нели Вангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??