2.01.2007 г., 16:37 ч.

Блян 

  Поезия
1061 1 14
Несъвършен. Несбъднат. И далечен.
Невидимо присъстващ в моя ден.
Недостижим. Недосънуван. Вечен.
И като айсберг ледено студен.

Първичен. Нежен. Шеметно опасен.
Жадуван. Дълго чакан. И мечтан.
Измислен. Нецелунат. И прекрасен.
За мен ще си останеш само блян.

© Нели Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??