25 сент. 2010 г., 00:23

Буря 

  Поэзия » Другая
646 0 1

Облаци превзeмат синьото небе,
Вятърът бушува из младото поле
.
Бездната широко се отваря,
страшният съд отново се повтаря.

Природата ридае,
единствена сама.
Нещастно плаче,
потънала в тъга.

Всичко отминава,
мирише на колендро.
Обновена е природата,
но не и за последно.

© Марин Маринов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??