23 июн. 2011 г., 12:32

Черен дъжд 

  Поэзия » Другая
523 0 0

Стича се по лицето,

слива се със сълзите.

Ръждясва бавно сърцето,

а след него и звездите...

 

Убива всеки цвят,

не вижда красотата,

мрак и зло го зоват

в царство на самотата.

 

Хората са силуети,

сенки, разтопени в калта.

Не може той да усети

как чезнат капките в нощта...

© Филип Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??