5 окт. 2014 г., 22:55

Да обичаш не е грях 

  Поэзия
461 0 0

Да обичаш не е грях,

а възвишено и земно,

чувство споделено,

между двама.

 

Да ме обичаш се нуждая,

всеки ден и час дори,

не е грешно разбери,

да ме обичаш ти.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??