5.10.2014 г., 22:55 ч.

Да обичаш не е грях 

  Поезия
495 0 0

Да обичаш не е грях,

а възвишено и земно,

чувство споделено,

между двама.

 

Да ме обичаш се нуждая,

всеки ден и час дори,

не е грешно разбери,

да ме обичаш ти.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??