5 oct 2014, 22:55

Да обичаш не е грях 

  Poesía
460 0 0

Да обичаш не е грях,

а възвишено и земно,

чувство споделено,

между двама.

 

Да ме обичаш се нуждая,

всеки ден и час дори,

не е грешно разбери,

да ме обичаш ти.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??