30 дек. 2007 г., 10:04

Диви коне 

  Поэзия » Философская
741 0 21
Прекрасни диви коне,

със грациозни нозе,

със свобода извоювана,

като в сън несънуван,

в природа недокосната,

с магичен танц подскокнали,

стълбове тотеми в полет,

сънища пленили с почит!

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??