30 dic 2007, 10:04

Диви коне 

  Poesía » Filosófica
724 0 21
Прекрасни диви коне,

със грациозни нозе,

със свобода извоювана,

като в сън несънуван,

в природа недокосната,

с магичен танц подскокнали,

стълбове тотеми в полет,

сънища пленили с почит!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??