30.12.2007 г., 10:04 ч.

Диви коне 

  Поезия » Философска
742 0 21
Прекрасни диви коне,

със грациозни нозе,

със свобода извоювана,

като в сън несънуван,

в природа недокосната,

с магичен танц подскокнали,

стълбове тотеми в полет,

сънища пленили с почит!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??