12 июл. 2013 г., 21:01

До края на нощта 

  Поэзия » Любовная
511 0 1

До края на нощта мълчи

и само с повик ти убий ме -

повикът на две очи,

към които като вълк аз вия.

 

До края на нощта...

а после има време,

денят е сянката

на твоя миг - последен...

 

... зачатъци на пътища

са нашите тела...!

 

 

© Маломир Стръков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??