12 jul 2013, 21:01

До края на нощта 

  Poesía » De amor
510 0 1

До края на нощта мълчи

и само с повик ти убий ме -

повикът на две очи,

към които като вълк аз вия.

 

До края на нощта...

а после има време,

денят е сянката

на твоя миг - последен...

 

... зачатъци на пътища

са нашите тела...!

 

 

© Маломир Стръков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??