2 дек. 2015 г., 12:32

Една жена 

  Поэзия » Философская
604 0 17

Не падна на колене, не поплака,

макар че доста май те заболя?

Изтупа от ръцете прахоляка

и вдигна гордо своята глава.

Не му призна, че болката отляво

навярно няма никога да спре.

Не го превърна в спомен, нито в драма,

усмихна се и смело пак пое

по друмищата стръмни на живота

съзнала, че без мъка не върви..

 

Една жена, научила, че Много

не значи, че е истинско - Уви!

 

 

 

© Йордан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??