17 апр. 2009 г., 12:04

Ела 

  Поэзия » Любовная
676 0 2

 

 

На хоризонта залезът лъчист догаря

потънал в меки огнени отблясъци

сякаш портата вселенска се отваря

и проскърцва над кристални пясъци


Като волна птица мисълта ми скита

все към Тебе устремно лети безспир

и размахала криле от Щастие полита

към зенита на безкрайният всемир


Ти ела ръката ми потръпваща хвани

в кръвта ми влей нестихваща жарава

гръдта ми разтуптяна покори и усмири

и да потънем във Нирвана до забрава

© Лейди Кетрин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря за оценката
    Заслугата е на Любовта...
    Тя дава вдъхновение
    тя дарява Живот
    Тя е всичко.....
  • Страхотен стих,Поздрави от мен и добре дошла под прожектора!
Предложения
: ??:??