21 сент. 2010 г., 11:59

Есен 

  Поэзия » Другая
536 0 0

Лятото, тъжно склонило глава,
напуска нещастно тази земя.
Спира внезапно,
поглед премрежва…

Есента - ето я,
бавно пристига.
Над света тя властва,
подтискащо и мрачно…

Студът и липсата на слънце
вкарват всеки във депресия.
Но погледнато някак чудновато,
тя покрива света със злато.

© Марин Маринов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??