21 sept 2010, 11:59

Есен 

  Poesía » Otra
551 0 0

Лятото, тъжно склонило глава,
напуска нещастно тази земя.
Спира внезапно,
поглед премрежва…

Есента - ето я,
бавно пристига.
Над света тя властва,
подтискащо и мрачно…

Студът и липсата на слънце
вкарват всеки във депресия.
Но погледнато някак чудновато,
тя покрива света със злато.

© Марин Маринов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??