5 июл. 2007 г., 15:05

Гост 

  Поэзия
516 0 6

Дали е грешка на съдбата
 това, което ни събра.
Или със нас играе си живота,
по път различен разпиля.
Гост ли си само на сърцето,
или частица самота?
Как да му кажа, горкото,
че илюзия е това.
Че отново самичко остава в нощта,
че трябва да чака да дойде любовта.

© Валя Митова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??