5 jul 2007, 15:05

Гост 

  Poesía
517 0 6

Дали е грешка на съдбата
 това, което ни събра.
Или със нас играе си живота,
по път различен разпиля.
Гост ли си само на сърцето,
или частица самота?
Как да му кажа, горкото,
че илюзия е това.
Че отново самичко остава в нощта,
че трябва да чака да дойде любовта.

© Валя Митова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??