5.07.2007 г., 15:05 ч.

Гост 

  Поезия
518 0 6

Дали е грешка на съдбата
 това, което ни събра.
Или със нас играе си живота,
по път различен разпиля.
Гост ли си само на сърцето,
или частица самота?
Как да му кажа, горкото,
че илюзия е това.
Че отново самичко остава в нощта,
че трябва да чака да дойде любовта.

© Валя Митова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??