19 янв. 2010 г., 11:20  

И зимата като че ли ме чу 

  Поэзия » Другая
564 0 4

Предлагам

да прескочим пролетта!

 

С онези щъркели,

които не дочакахме

да се завърнат.

 

С онези семена,

които не разбрахме

във какво ще се превърнат.

 

(Навярно фрезии,

които няма да ми подариш.)

© Павлина Гатева Все права защищены

В-к Уикенд 5-11.8.2017

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??