Предлагам
да прескочим пролетта!
С онези щъркели,
които не дочакахме
да се завърнат.
С онези семена,
които не разбрахме
във какво ще се превърнат.
(Навярно фрезии,
които няма да ми подариш.)
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados
Поздрав!