19.01.2010 г., 11:20 ч.  

И зимата като че ли ме чу 

  Поезия » Друга
576 0 4

Предлагам

да прескочим пролетта!

 

С онези щъркели,

които не дочакахме

да се завърнат.

 

С онези семена,

които не разбрахме

във какво ще се превърнат.

 

(Навярно фрезии,

които няма да ми подариш.)

© Павлина Гатева Всички права запазени

В-к Уикенд 5-11.8.2017

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??