Ти беше ми Таверна
В кошера на спомена.
Хубавелка прелестна.
Когато е студено, Между дъжда и дъгата
Да бъдеш лястовица, Ще се случи ли...
Надничам в сянката на Побелелия спомен,
Когато всичко си отива,
Когато отново ще вдигнем завесата.
Ще се случи ли Да владея положението.
© ЕЛЕНА ГОГОВА Все права защищены