7.01.2008 г., 9:40 ч.

Игра на думи 

  Поезия » Друга
484 0 3

Ти беше ми Таверна

В кошера на спомена.

Хубавелка прелестна.

Когато е студено, Между дъжда и дъгата

Да бъдеш лястовица, Ще се случи ли...

Надничам в сянката на Побелелия спомен,

Когато всичко си отива,

Когато отново ще вдигнем завесата.

Ще се случи ли Да владея положението.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??