Jan 7, 2008, 9:40 AM

Игра на думи 

  Poetry » Other
485 0 3

Ти беше ми Таверна

В кошера на спомена.

Хубавелка прелестна.

Когато е студено, Между дъжда и дъгата

Да бъдеш лястовица, Ще се случи ли...

Надничам в сянката на Побелелия спомен,

Когато всичко си отива,

Когато отново ще вдигнем завесата.

Ще се случи ли Да владея положението.

© ЕЛЕНА ГОГОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??