23 мая 2008 г., 08:16

Имплозия 

  Поэзия » Для детей
907 0 1

Имплозия

 

 

 

В мен бушуват двама -

везна разцепва ми ума.

 

 

 

На фронта с моята лична драма

или в тъмна стая с чаша под ръка,

 

плаче вечно кървяща рана

с адска мъка до последната сълза!

 

 

 

Обречен от орисница позната,

на малка сцена тъжна роля заделила ми е тя,

 

силуетът губи се в далечината,

алкохолът смесва се с кръвта...

© Слав Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??