23.05.2008 г., 8:16 ч.

Имплозия 

  Поезия » За деца
908 0 1

Имплозия

 

 

 

В мен бушуват двама -

везна разцепва ми ума.

 

 

 

На фронта с моята лична драма

или в тъмна стая с чаша под ръка,

 

плаче вечно кървяща рана

с адска мъка до последната сълза!

 

 

 

Обречен от орисница позната,

на малка сцена тъжна роля заделила ми е тя,

 

силуетът губи се в далечината,

алкохолът смесва се с кръвта...

© Слав Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??