11 июл. 2014 г., 19:37

Истинска... 

  Поэзия » Философская
448 0 5



Любовта няма нужда от официални вечери,

пристегнати дрехи, лъскави фрази и ниски мечти...

И никога не е имала...

Една истинска сълза е  достатъчна,

мълчанието във нощите, докато галиш косите ù...

от сатен...

 



Автор: Моника Стойчева

Дата: 22. 05. 2014 г.




© Моника Стойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??