Любовта няма нужда от официални вечери,
пристегнати дрехи, лъскави фрази и ниски мечти...
И никога не е имала...
Една истинска сълза е достатъчна,
мълчанието във нощите, докато галиш косите ù...
от сатен...
Автор: Моника Стойчева
Дата: 22. 05. 2014 г.
© Моника Стойчева Todos los derechos reservados