Jul 11, 2014, 7:37 PM

Истинска... 

  Poetry » Phylosophy
449 0 5



Любовта няма нужда от официални вечери,

пристегнати дрехи, лъскави фрази и ниски мечти...

И никога не е имала...

Една истинска сълза е  достатъчна,

мълчанието във нощите, докато галиш косите ù...

от сатен...

 



Автор: Моника Стойчева

Дата: 22. 05. 2014 г.




© Моника Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??