19 сент. 2010 г., 17:30

Изживяно 

  Поэзия » Другая
525 0 1

 

Ехото разстила се в главите ни -

като забравен звън на призрачни камбани.

Есенни събития измислени

си играят с нас и правят рани.

 

Дъжд пороен във сърцата ни,

сякаш чакал сто години прилива.

А отвъд това - в душите ни -

сто слънца жадуват изгрева.

 

Горделиви бяхме, сме, ще бъдем -

хорска орис, наша суета измислена.

Но така не ще пребъдем

в тоя свят, кован за истина.

 

 

© Криста Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??