20 авг. 2016 г., 19:11

Катастрофа 

  Поэзия
287 0 0

Очи в очи със себе си
и със смъртта,
рискуваме живота си
по няколко пъти на ден.
А ти се чувстваш като в
асистолия -
толкова равен,
толкова празен,
само със мен ускоряваш,
без колан и спирачки,
долуто става горе,
правото става криво,
искахме толкова много,
а то си ни чака зад ъгъла...

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??