11 дек. 2007 г., 11:25

Когато съм със теб 

  Поэзия » Любовная
999 0 1

Чувам песен от криле на пеперуда

и топло ме целува слънчев лъч,

вятър ме понася на крилете си,

усмихват се зелените треви.

 

С усмивка ме посреща топло утро

и нежна ме очаква вечерта,

светът е по-красив от всякога

и сбъдната е всякоя мечта.

 

Със тебе съм щастлива и спокойна,

свободна съм, уверена, добра,

със тебе съм готова да отида

през студ и мрак накрая на света!

© Маргарита Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??