11 dic 2007, 11:25

Когато съм със теб 

  Poesía » De amor
998 0 1

Чувам песен от криле на пеперуда

и топло ме целува слънчев лъч,

вятър ме понася на крилете си,

усмихват се зелените треви.

 

С усмивка ме посреща топло утро

и нежна ме очаква вечерта,

светът е по-красив от всякога

и сбъдната е всякоя мечта.

 

Със тебе съм щастлива и спокойна,

свободна съм, уверена, добра,

със тебе съм готова да отида

през студ и мрак накрая на света!

© Маргарита Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??