Чувам песен от криле на пеперуда
и топло ме целува слънчев лъч,
вятър ме понася на крилете си,
усмихват се зелените треви.
С усмивка ме посреща топло утро
и нежна ме очаква вечерта,
светът е по-красив от всякога
и сбъдната е всякоя мечта.
Със тебе съм щастлива и спокойна,
свободна съм, уверена, добра,
със тебе съм готова да отида
през студ и мрак накрая на света!
© Маргарита Всички права запазени
Браво!!!