28 июн. 2010 г., 12:46

Когато ти си до мен 

  Поэзия » Любовная
930 0 2

 

Когато ти си до мен -

чувствам се жива всеки ден,

когато ти си със мен -

забравям кога е нощ, кога - ден.

 

Когато ти си при мен -

забравям всеки проблем,

когато ти си пред мен -

осмислям всеки жизнен момент.

 

Чувствам те близко, дълбоко,

чувствам, че ми липсваш жестоко.

Времето отлита покрай нас -

как бързо минава всеки миг, всеки час.

 

Навярно нямам право да говоря,

ала в този миг какво да сторя?

Душата си аз ще излея,

за да се докоснеш до нея...

© Дияна Дамянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??