28 jun 2010, 12:46

Когато ти си до мен 

  Poesía » De amor
931 0 2

 

Когато ти си до мен -

чувствам се жива всеки ден,

когато ти си със мен -

забравям кога е нощ, кога - ден.

 

Когато ти си при мен -

забравям всеки проблем,

когато ти си пред мен -

осмислям всеки жизнен момент.

 

Чувствам те близко, дълбоко,

чувствам, че ми липсваш жестоко.

Времето отлита покрай нас -

как бързо минава всеки миг, всеки час.

 

Навярно нямам право да говоря,

ала в този миг какво да сторя?

Душата си аз ще излея,

за да се докоснеш до нея...

© Дияна Дамянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??