Когато ти си до мен -
чувствам се жива всеки ден,
когато ти си със мен -
забравям кога е нощ, кога - ден.
Когато ти си при мен -
забравям всеки проблем,
когато ти си пред мен -
осмислям всеки жизнен момент.
Чувствам те близко, дълбоко,
чувствам, че ми липсваш жестоко.
Времето отлита покрай нас -
как бързо минава всеки миг, всеки час.
Навярно нямам право да говоря,
ала в този миг какво да сторя?
Душата си аз ще излея,
за да се докоснеш до нея...
© Дияна Дамянова Всички права запазени