Мигове от детски истории...
Мечти от детски съдби...
Лица на множество души...
***
Приказки написваме за нас и за детски слънца...
Ех, това голямо слънце - така живец и топлина...
В малките сърца... на детски души...
***
С големи усмивки на лицата утрото посрещат с песни...
С големи усмивки на лицата и с плач от щастие на очите...
Любовта в малкия свят на човешки съдби...
***
Ехе, хей, като детски приказки...
Разказва за голямата и щастлива любов...
Ами... Просто любов...
© Пламен Дилов Все права защищены