27 dic 2013, 11:27

Кратки думи... 2 част 

  Poesía
719 0 0

Мигове от детски истории...

Мечти от детски съдби...

Лица на множество души...


***


Приказки написваме за нас и за детски слънца...

Ех, това голямо слънце - така живец и топлина...

В малките сърца... на детски души...


***


С големи усмивки на лицата утрото посрещат с песни...

С големи усмивки на лицата и с плач от щастие на очите...

Любовта в малкия свят на човешки съдби...


***


Ехе, хей, като детски приказки...

Разказва за голямата и щастлива любов...

Ами... Просто любов...

© Пламен Дилов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??