27.12.2013 г., 11:27 ч.

Кратки думи... 2 част 

  Поезия
690 0 0

Мигове от детски истории...

Мечти от детски съдби...

Лица на множество души...


***


Приказки написваме за нас и за детски слънца...

Ех, това голямо слънце - така живец и топлина...

В малките сърца... на детски души...


***


С големи усмивки на лицата утрото посрещат с песни...

С големи усмивки на лицата и с плач от щастие на очите...

Любовта в малкия свят на човешки съдби...


***


Ехе, хей, като детски приказки...

Разказва за голямата и щастлива любов...

Ами... Просто любов...

© Пламен Дилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??