Луда нощ е...
Докосваме се с теб
без дъх и онемели...
Сърцата ни забързано туптят.
Във треска двамата сме
жадни, полудели...
И в огнен танц телата се въртят.
Ръцете ни се търсят,
от страст сме запленени...
Очите ни от щастие блестят.
Телата се прегръщат
за ласки закопнели...
Фонтани нежност и любов струят.
© Антония Все права защищены